Λέσβος: Στην Καλλονή ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους ΕΥΠΟΙΑ και Ε.Θ.Ο.Κ. Καλλονής,  το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 στις 17:30, στο κτίριο του ΕΠΑΛ Καλλονής Λέσβου.

Ομιλητές στην ενημερωτική εκδήλωση θα είναι ο Διευθυντής της Παθολογικής Ανατομικής Σχολής ΕΚΠΑ και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας κ. Ευστράτιος Πατσουρής και ο διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικός χειρουργός μαστού κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, ενώ, παράλληλα, θα διατυπωθούν βασικές συμπερασματικές αξιολογήσεις, που θα θέσουν τη βάση για τη διαμόρφωση μιας κοινής πολιτικής πρόληψης αναφορικά με τον Καρκίνο του Μαστού.

Την εκδήλωση συντονίζουν η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κα. Καλλιόπη Γόμου–Πρωτογεράκη και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κα. Αγγελική Σαραντινού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος