Λέσβος: Εργασίες συντήρησης του δρόμου Παπάδου – Πλωμαρίου

Επίσκεψη στις εργασίες συντήρησης της Επαρχιακής Οδού Παπάδου – Πλωμαρίου που γίνονται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Παπάδου – Πλωμαρίου και αποκατάσταση κατολίσθησης στην οδό Νεοχωρίου – Ακρασίου» συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ που υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Θεόδωρο Βαλσαμίδη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας  Γιώργο Καμπούρη, τον  Περιφερειακό Σύμβουλο Κυριάκο Πετρέλλη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου.

Λέσβος: Εργασίες συντήρησης του δρόμου Παπάδου – Πλωμαρίου

Οι εργασίες που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη αφορούν στον καθαρισμό των τάφρων και των τεχνικών έργων στο οδικό άξονα Ντίπι – Παπάδος – Πλωμάρι, στην ανακατασκευή τοίχων αντιστήριξης της οδού στο τμήμα Παπάδος – Πλωμάρι και στην αποκατάσταση τμημάτων της οδού που έχουν υποστεί καθιζήσεις.

Λέσβος: Εργασίες συντήρησης του δρόμου Παπάδου – Πλωμαρίου

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης κατά τμήματα της οδού, εργασίες αποκατάστασης των μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, των πινακίδων σήμανσης και τέλος εργασίες διαγράμμισης. Παράλληλα, προγραμματίζεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες για την αποκατάσταση κατολισθήσεων στην Επαρχιακή Οδό Νεοχώρι – Ακράσι.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΣΑΕΠ 588).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος