Λέσβος: Πολλά κρούσματα με αυξημένες νοσηλείες στο νοσοκομείο Μυτιλήνης (βίντεο)

Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στη Λέσβο, με αποτέλεσμα, μόνο το Σαββατοκύριακο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Μυτιλήνης να προσέλθουν περισσότεροι από σαράντα ασθενείς με κορονοϊό, επτά εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Δεκατρία περιστατικά, εκ των οποίων τα τέσσερα παιδιά,  χρειάστηκε να νοσηλευτούν  στη μονάδα covid, καθώς παρουσίασαν επιπλοκές από τη νόσο του κορονοϊού, ενώ συνολικά σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 20 άτομα.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης μίλησε στην ΕΡΤ για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος