Λέσβος: Μεγάλη προσέλευση στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Μαζική η συμμετοχή των μελών αλλά και πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες για να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ψηφίσουν για πρόεδρο και στα 11 εκλογικά τμήματα σε όλη τη Λέσβο μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όπου είχαν εγγραφεί περισσότερα από 300 νέα μέλη σε όλο το νησί.

Λέσβος: Μεγάλη προσέλευση στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)“Η προέλευση του κόσμου έχει ξεπεράσει και τις δικές μας προσδοκίες” δήλωσε ο βουλευτής νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς τονίζοντας ότι “οι σημερινές εκλογές θα στείλουν ένα σαφές μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που έρχεται στον τόπο. Είμαστε συγκινημένοι από την απόφαση τόσο πολύ δημοκρατικού κόσμου να έρθει σήμερα εδώ και να δηλώσει παρόν σ’ αυτή τη μάχη και τόσο από τη Λέσβο όσο και πανελλαδικά θα στείλουμε ένα μήνυμα ότι είμαστε πιο μαζικοί, πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί, να διώξουμε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση”.

Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Καραβασίλης σχολιάζοντας την εκλογική διαδικασία τόνισε “Έχουμε προσέλευση κόσμου πέρα από κάθε προσδοκία. Από αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει μια νέα αρχή, θα είναι πιο οργανωμένος και πιο δυνατός, γιατί ο κόσμος ήρθε μαζικά και να οργανωθεί και να στείλει πίσω χιλιάδες λογαριασμούς εκεί που πρέπει.”

Λέσβος: Μεγάλη προσέλευση στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος