Λέσβος: «Οι Μαβί χορδές της Λύρας» στο Σίγρι

Συναυλία πραγματοποιούν σήμερα «Οι Μαβί χορδές της Λύρας» με την Αλίκη Μαρκαντωνάτου και τη Βασιλική Παπαγεωργίου στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους, στις 9 το βράδυ. Την εκδήλωση οργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Τουρισμού Αθλητισμού Δήμου Λέσβου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το κοινό θα απολαύσει με την Αλίκη Μαρκαντωνάτου και τη Βασιλική Παπαγεωργίου τραγούδια τα οποία ξετυλίγονται μέσα από τις μαβί χορδές της λύρας, περνώντας μέσα από μοναδικές μουσικές διαδρομές, ηχοχρώματα και μελωδίες. Πρωτότυπες συνθέσεις, όπου η λύρα συνυπάρχει με παραδοσιακά και σύγχρονα όργανα θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης σε μοναδικές μουσικές διαδρομές.

Λέσβος: «Οι Μαβί χορδές της Λύρας» στο Σίγρι

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο τηλέφωνο 2253054434, e-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr (Ωράριο λειτουργίας Μουσείου: Καθημερινά όλες τις ημέρες της εβδομάδας 9:30 – 17:30)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος