Λέσβος: Χαλαζόπτωση και έντονες βροχοπτώσεις με μικροπροβλήματα

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το βράδυ της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου τη δυτική κυρίως Λέσβο με τις έντονες βροχοπτώσεις να συνεχίζονται και σήμερα ενώ σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής, χαλαζόπτωση σημειώθηκε μεταξύ Σκαλοχωρίου και Σκουτάρου και από Μεσότοπο προς Άγρα, ενώ στα Δάφια έφραξε από τη βροχή φρεάτιο και πλημμύρισε η περιοχή.

Τα μηχανήματα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στους δρόμους, όπου σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο χρειάστηκε να επέμβουν για να καθαρίσουν δρόμους από φερτά υλικά και πτώσεις βράχων στην περιοχή Λάμπου Μύλων, από Μανταμάδο προς Λεπέτυμνο και Άργενο και σε άλλα σημεία των δρόμων στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού.

Πτώση βράχων το μεσημέρι καταγράφηκε μεταξύ Αργένου – Λεπέτυμνου, όπου είχε κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και μηχανήματα της Περιφέρειας προχώρησαν στον καθαρισμό του δρόμου και στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος