Κλειστό θα παραμείνει το δημαρχείο της Σάμου λόγω πτώσης επιχρισμάτων της οροφής

Κλειστό θα παραμείνει το Δημαρχιακό Μέγαρο Αν. Σάμου μέχρι και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου καθώς η διεύθυνση της τεχνικής υπηρεσίας του, με την συνδρομή κλιμακίου της ΔΑΕΦΚ, προέβει σε επανέλεγχο της οροφής μετά την πτώση τμήματος της τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στο εισόγειο του κτιρίου και εισηγήθηκε το κλείσιμο όλων των χώρων για το κοινό και τους υπαλλήλους, έως ότου ολοκληρωθεί η άρση των επικινδυνοτήτων που διαπιστώθηκαν.

Κλειστό θα παραμείνει το δημαρχείο της Σάμου λόγω πτώσης επιχρισμάτων της οροφήςΕπισημαίνεται ότι το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου καθώς το Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης του Δήμου, θα εξυπηρετούν τους πολίτες αποκλειστικά από τις αντίστοιχες πλαϊνές θύρες εισόδου που οδηγούν απευθείας σε αυτά.

Η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τους δημότες ότι οι λογαριασμοί ύδρευσης που λήγουν στις 15.09.2022 μπορούν να πληρωθούν χωρίς προσαυξήσεις έως 30.09.2022.

Εξάλλου ανακοινώθηκε ότι Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου στο νέο Δημοτικό Κατάστημα Πυθαγορείου, δίπλα από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θα λειτουργήσει αύριο Πέμπτη 08/09/2022 και την Παρασκευή 09/09/2022 και θα εξυπηρετεί τους δημότες κατά τις ώρες 07:00- 15:00.

Τέλος να σημειώσουμε ότι μέσω ανακοίνωσης του ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Σάμου εκφράζει την ανησυχία του για το συμβάν το οποίο αναφέρει ότι δεν είναι το πρώτο και τονίζει ότι λόγω του ότι της ώρας που συνέβη η πτώση ( λίγο μετά τις 7 το πρωί) είναι θαύμα το ότι δεν υπήρξαν θύματα καθώς στο συγκεκριμένο σημείο κάθονται πολίτες που περιμένουν να εξυπηρετηθούν στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου.

Ενημερώνει ότι έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την τελευταία ανακαίνισή του κτιρίου και έχει επιβαρυνθεί σε πολλά σημεία, από κακοτεχνίες, καιρικές συνθήκες και σεισμικές δονήσεις, και για το λόγο αυτό ζητά να δοθεί προτεραιότητα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

«Έχοντας ως γνώμονα την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών εργασίας, μέσα σε κλίμα ασφάλειας, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μη συμβούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση των Δημοτικών Υπαλλήλων Σάμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος