Έκλεισαν τρεις μεγάλες παιδικές χαρές στην πόλη της Μυτιλήνης και μία στη Θερμή, μετα τις σοβαρές φθορές που εντόπισε η υπηρεσία ελέγχου και επισκευής , που παρέδωσε το πόρισμά της στη δημοτική αρχή.
‘Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο δήμαρχος Μυτιλήνης «Η υπηρεσία ελέγχου και επισκευής για τις παιδικές χαρές θα ενεργοποιείται σε ετήσια βάση για την ασφάλεια των παιδιών και όλων των χρηστών των παιδικών χαρών.
Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης, της Χρυσομαλλούσας και του πάρκου Χατζηδήμου αλλά και του Μύλου Λουτρόπολης Θερμής.
Στη Θερμή οι φθορές είναι δικαιολογημένες λόγω του χρόνου αλλά στις υπόλοιπες παιδικές χαρές πρόκειται για βανδαλισμούς και κυρίως στη Χρυσομαλλούσα» είπε ο δήμαρχος που κάλεσε τους πολίτες μικρούς και μεγάλους να σεβαστούν την περιουσία και τα χρήματα των δημοτών.
Η αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει με 40.000 ευρώ που εξοικονομήθηκαν από υπόλοιπα χρήματα του προγράμματος Φιλόδημος .
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος