Χίος: Κατέρρευσε τμήμα ψευδοροφής στην Παθολογική

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν το πρωί στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Χίου, όταν η ψευδοροφή στο διάδρομο μεταξύ των δωματίων αριθμοί 3 έως και 5 κατέρρευσε!
Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 11.00 το πρωί και ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν άδειος ο διάδρομος οπότε δεν υπήρξε τραυματισμός.
Ηδη έχουν μεταφερθεί οι ασθενείς από το 1 έως και το 5 δωμάτιο (σε όλο το μήκος του επικίνδυνου διαδρόμου) σε άλλα δωμάτια.
Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τη νέα διοικητή του νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη μας είπε ότι με τεχνικό κλιμάκιο εξετάζουν το χώρο.
Οι πληροφορίες μας λένε για νερά που έμπαιναν από την οροφή με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η ψευδοροφή.
Πρόσφατα υπήρξαν επιστολές διαμαρτυρίες πολιτών για την κατάσταση στην παθολογική κλινική, που ενώ αρχικά σχεδιαζόταν η ανακαίνισή της με τη δημιουργία της Νέας Πτέρυγας στο νοσοκομείο της Χίου αυτό το έργο δεν πραγματοποιήθηκε.
Για την κλινική είχε ενδιαφερθεί, ύστερα από αίτημα της προ-προηγούμενης Διοίκησης το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει μελέτη για την Παθολογική. Μετά τη σημερινή όμως εξέλιξη επιβάλλεται να επιταχυνθούν και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος