Για “φιέστα Μηταράκη” κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Μιχαηλίδης

«Η χθεσινή φιέστα του κ. Μηταράκη απέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πόσο φοβάται την τοπική κοινωνία. Οργάνωσε σε ένα χώρο πολιτισμού την προσωπική – κομματική του παράσταση, καταπατώντας κάθε έννοια υγειονομικής προφύλαξης, μέσα σε ένα κλίμα πρωτοφανούς αστυνομοκρατίας», σχολίασε ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης την ομιλία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στο ΟΜΗΡΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο Δήμο Χίου.

«Με λόγο διχαστικό, επαναλαμβάνοντας το γνωστό τροπάριό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, προσπάθησε να πείσει τα ολίγα στελέχη του κόμματός του και την εκλογική του πελατεία για τους σχεδιασμούς του, προβάλλοντας την πληρωμένη από τον ίδιο πολύφερνη δημοσκόπηση.
Την ίδια ώρα εκατοντάδες πολίτες διαμαρτύρονταν ειρηνικά και ενωτικά απέναντι στην πολιτική του, γυρίζοντας την πλάτη σε αυτήν την κακοστημένη παρωδία διαλόγου με την τοπική κοινωνία. Συνέλθετε κ. Μηταράκη!», καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος