ΕΟΣ Σάμου: Διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία μυελού των οστών

Εθελοντική δράση αιμοδοσίας και δειγματοληψίας μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 για 2η φορά ,από το Τμήμα Υγείας του Π.Τ. Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου (από τις 10.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα) στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν ενεργά και συνδιοργανώνουν η Λιμενική Αρχή Σάμου και ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου.

Η περυσινή εθελοντική αιμοδοσία και η δειγματοληψία μυελού οστών, που διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο, σημείωσε σημαντική επιτυχία καταδεικνύοντας παράλληλα τη μεγάλη αξία του ανθρωπισμού.

“Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός της Σάμου συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια σε μια σειρά δράσεων προσφοράς στο συνάνθρωπο σε συνεργασία τόσο με το εξαιρετικά δραστήριο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού (ταυτιζόμενο με την ιστορία και τις θεμελιώδεις αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος), όσο και με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου και άλλους φορείς όπως ο Όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε. Σάμου «Η Μέλισσα», υποστηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες πρόληψης αλλά και προαγωγής υγείας των κατοίκων του νησιού μας*, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΣΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος