Ενημέρωσε για τα έργα σε Σάμο – Ικαρία ο αντιπεριφερειάρχης

Με επιστολή  του ο  Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης ενημέρωσε αναλυτικά τον Δήμαρχο Σάμου  Μιχάλη Αγγελόπουλο για την πορεία υλοποίησης των έργων,  που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου και Ικαρίας – Φούρνων με τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Αφορμή για την επιστολή  ήταν το σχετικό ερώτημα του δημάρχου κατά  τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου για το προσφυγικό.

Στην  επιστολή αναφέρεται αναλυτικά σε έργα συντήρησης οδικού δικτύου , καθαρισμούς χειμάρρων , διάφορα έργα υποδομής και προστασίας μόλων στο λιμάνι πυθαγορείου , επισκευές κρηπιδωμάτων στο λιμένα Καρλοβάσου, αποκατάσταση Ευπαλινείου  ορύγματος και περιβάλλοντα χώρου, γεωτεχνικές εργασίες στον κόλπο της Σάμου, εργασίες Ψηφιοποίησης Σχεδίων Επικούρειου Συνεδριακού Κέντρου Σάμου   και επεξεργασία  της Αντισεισμικής Ασφάλειας Κτιρίου συνολικού προϋπολογισμού  5.692.000 ευρώ .

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος