Δράσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, θα πραγματοποιήσει δράσεις το Σάββατο 18 και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. Θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2021 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο δράσεις που έχουν ως στόχο να συστήσουν στους πολίτες έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις αλλά και ως μέσο άθλησης.

Στο Άλσος Τσαμάκια στις 5 το απόγευμα «My first Ride». Θέλετε να πάτε την πρώτη βόλτα με τα παιδιά σας αλλά δεν ξέρετε πώς να μεταφέρετε το ποδήλατο? Που να πάτε? Τι να πάρετε μαζί σας? Όλες οι απορίες θα απαντηθούν από τους ειδικούς και μετά θα ακολουθήσει βόλτα στον ποδηλατόδρομο και στο άλσος.

Στο Άλσος Τσαμάκια στις 6 το απόγευμα «Lady’s Ride». Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία βόλτα είναι γεγονός. «Κορίτσια, βάλτε τα πιο όμορφά σας ρούχα και ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας!» τονίζει ο Ποδηλατικό Σύλλογος Λέσβου.

Κατά τη διάρκεια των δύο εκδηλώσεων του Σαββάτου θα μοιραστούν, όπως αναφέρεται, δωρεάν στους μικρούς φίλους αλλά και στις γυναίκες, ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και 36.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο FULL MOON NIGHT RIDE της χρονιάς με παρέα το ολόγιομο φεγγάρι.

«Στο Άλσος Τσαμάκια στις 7 το απόγευμα, ανάβουμε φωτάκια και ξεκινάμε για τον γύρο της πόλης! Το 2ο FULL MOON NIGHT RIDE είναι γεγονός! Μετά το τέλος της νυχτερινής βόλτας θα συναντηθούμε στο μπαρ της πλαζ Τσαμάκια για μπύρα και κουβέντα με τους ειδικούς για καλές και υγιεινές πρακτικές στην διατροφή του ποδηλάτη!» τονίζει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

Τέλος αναφέρει ότι «η χρήση κράνους σε όλες τις δράσεις  είναι υποχρεωτική καθώς και τα φωτάκια για την νυχτερινή βόλτα. Τα μαύρα ρούχα δεν ταιριάζουν στους ποδηλάτες μιας και μας αρέσει να φαινόμαστε από μακριά! Και μη ξεχάσετε την μάσκα σας για όση ώρα θα κουβεντιάζουμε πριν και μετά τις βόλτες μας. Σας περιμένουμε!».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος