Δήμος Δυτικής Σάμου: Αποκατέστησαν την λειτουργία των απινιδωτών του δήμου

Στην αποκατάσταση λειτουργίας απινιδωτών σε περιοχές του Δήμου Δυτικής Σάμου προχώρησε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας μετά από αυτοψία στους δεκατρείς απινιδωτές που διαθέτει ο Δήμος.Αποκατέστησε τη λειτουργία πέντε απινιδωτών που ήταν εκτός λειτουργίας από τριετίας.

Πρόκειται για τους απινιδωτές που βρίσκονται στο Λιμάνι Καρλοβασίου, στην Αγία Ματρώνα Καρλοβασίου, στον Όρμο Καρλοβασίου – στη θέση της επιχείρησης κ. Χατζηιακώβου, στην Κοινότητα Κουμαιίκων και στην Κοινότητα Υδρούσσας.

«Μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής μας και ήδη έχει προγραμματιστεί η εκπαίδευση ομάδων πολιτών στη χρήση κάθε απινιδωτή, σε συνεργασία στελεχών του Δήμου μας με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.Με αφορμή την εκπαίδευση στη χρήση των απινιδωτών, ευχαριστούμε δημόσια τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, που πάντοτε με ζήλο συμμετέχουν σε κάθε περίπτωση συμβάντων που καλούνται να συνεισφέρουν» ανέφερε η δημοτική αρχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος