Δήμος Ανατολικής Σάμου: Διοργανώνει πρωτότυπη δράση για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ξεκινά μια πρωτότυπη εθελοντική πρωτοβουλία με τίτλο: «Υιοθετούμε τις Γειτονιές μας – Ομορφαίνουμε την πόλη μας».

Η δράση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 9.30 – 12.30, υποστηρίζεται από το Δήμο και πραγματοποιείται για πρώτη φορά, πιλοτικά, σε συνεργασία με τα εθελοντικά κλιμάκια της πόλης, τις κοινότητες και ενεργούς πολίτες σε γειτονιές της πόλης της Σάμου και του Άνω Βαθέος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6 ώρα θα γίνει συνάντηση για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Πυθαγόρα, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με παιχνίδια και με την καθοδήγηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

«Σκοπός η δημιουργία ενός δικτύου περιοχών εθελοντικής δράσης σε συνεργασία με τους κατοίκους περιοχών, για τη διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Γιορτάστε μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ζήστε τη χαρά της δράσης και του αποτελέσματός της με την συμμετοχή σας», αναφέρει η Δημοτική Αρχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος