Τριήμερο εκδηλώσεων για το ναυταθλητισμό, με προσκεκλημένες τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Ιστιοπλοΐας Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου πραγματοποιεί από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».
Μέσω του ιδρύματος θα φιλοξενήσει τις δύο πρωταθλήτριες μας στο νησί ο Όμιλος Τσάκου.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου «στόχος της επίσκεψης των πρωταθλητριών είναι να κατανοήσουν οι νεαροί φίλοι του Ομίλου τη σημασία του πρωταθλητισμού στον Ναυταθλητισμό.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων το 3ήμερο 13- 15 Οκτωβρίου έχει ως εξής:
Παρασκευή 13/10 14.30-17.30:
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χίου και συνομιλία με τα νεαρά μέλη των ιστιοπλοϊκών ομάδων.
18:30-19:30:
Ομιλία-παρουσίαση με θέμα «Η σημασία του πρωταθλητισμού στον Ναυταθλητισμό», στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».
Σάββατο 14/10 12.00-13.00:
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καρδαμύλων και συνομιλία με τα νεαρά μέλη των ιστιοπλοϊκών ομάδων
17.00-19.00:
Ομιλία-παρουσίαση για τον Ναυταθλητισμό στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας».
Κυριακή 15/10 11.30-12.30:
Ομιλία-παρουσίαση για τον Ναυταθλητισμό στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ/Π/ Οινουσσών.
Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος