Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, τρεις περιπτώσεις κλοπών και 6 απόπειρες διαρρήξεων, σε καταστήματα στην πόλη της Χίου.
Συνελήφθη έτσι ένας ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πρόκληση διακεκριμένων φθορών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 22χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 24 Απριλίου 2017, δρώντας βραδινές κυρίως ώρες, μπήκε σε 3 καταστήματα στο κέντρο της Απλωταριάς και σε παράδρομους της, παραβιάζοντας τις εισόδους, και αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ! Αποπειράθηκε δε να διαρρήξει ακόμα 6 καταστήματα στην ίδια περιοχή.
Οι φθορές που προκάλεσε δε στα καταστήματα, ξεπερνούν τα 300 ευρώ πιο πολλά δηλαδή από όσα βρήκε στις ταμειακές μηχανές των επιχειρήσεων.
Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος