Χίος: Mε βάρδιες περιφρούρησης κατά της νέας δομής στο Θόλος

Βάρδιες στην περιοχή του Θόλους, όπου το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σχεδιάζει τη δημιουργία Νέας Δομής προσφύγων- μεταναστών, πραγματοποιούν κάτοικοι της περιοχής.


Στη Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων από τις κοινότητες Συκιάδας, Λαγκάδας, Βροντάδου και Καρδαμύλων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (φώτο) στην περιοχή του Θόλους εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η αντίθεσή τους σε αυτό το σχεδιασμό.
Επίσης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί άμεσα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη της Χίου.

Ψήφισμα συμπαράστασης Κοινότητας Βολισσού
Εν τω μεταξύ με ψήφισμά του, “το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι Κοινότητες Συκιάδας, Λαγκάδας, Βροντάδου και Καρδαμύλων εναντίον της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης υπερδομής στην περιοχή Θόλος. Θεωρούμε απαράδεκτο να μην γίνεται απόλυτα σεβαστή η εκφρασθείσα επιθυμία ολόκληρου του χιώτικου λαού για καμία νέα δομή ούτε στο Θόλος ούτε στις Μπαμπακιές, ούτε πουθενά αλλού”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ