Χίος: Κατέληξε μετά 3 μήνες, τραυματίας σε τροχαίο ατύχημα

Τρεις μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα, κατέληξε το Σάββατο 20 Μαΐου και ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βοστάνειου νοσοκομείου Μυτιλήνης 46χρονη εργαζόμενη στο κέντρο υποδοχής- καταγραφής προσφύγων στη ΒΙΑΛ.
Η Ευρυδίκη (Βίκυ) Γιαννά, μητέρα τεσσάρων παιδιών σε μονογονεϊκή οικογένεια που είχε και ένα εγγόνι, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.00 μ.μ. στις 23 Φεβρουαρίου 2017.
Συνεπιβάτης σε δίκυκλο, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή του Γρου λίγη ώρα μετά το τέλος της εργασίας και των δύο γυναικών στο κέντρο προσφύγων στη ΒΙΑΛ, μέσα από τα προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης, μεταφέρθηκε καταρχήν στο νοσοκομείο της Χίου και την ίδια ημέρα (23 Φεβρουαρίου) στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Η κηδεία της 46χρονης γυναίκας, που στο πλευρό της στάθηκαν από την πρώτη στιγμή οι συνάδελφοί της, θα γίνει την Τρίτη 23 Μαΐου, στις 5.00 μ.μ. στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βαβύλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος