Χίος: Γενική συνέλευση Ενωσης Γονέων με ενημέρωση και για τους πρόσφυγες μαθητές

Με θέματα για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία, τα προβλήματα των σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων, την ενημέρωση για τα κυλικεία και για το θέμα της ένταξης προσφύγων μαθητών στα σχολεία, πραγματοποιεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου τακτική γενική συνέλευση η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων νομού Χίου.

Η συνέλευση, όπου κανονικά οι σύλλογοι των σχολικών μονάδων εκπροσωπούνται με μέλη τους που έχουν εκλεγεί στην αντίστοιχη γενική τους συνέλευση, πραγματοποιείται στις 6.00 μ.μ. την Τετάρτη στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου και 8ου δημοτικών σχολείων Χίου.

Εντύπωση δημιουργεί πάντως το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως χώρος για τη γενική συνέλευση η αίθουσα εκδηλώσεων των δύο συγκεκριμένων σχολείων, αντί ο Οίκος Χίου Διδασκάλου όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση που επικράτησε μεταξύ γονιών στα συγκεκριμένα δημοτικά σχολεία για το αν θα επιλεγούν και τα σχολεία στο Βουνάκι, όπως είναι γνωστά, για να φιλοξενήσουν τις απογευματινές ώρες παιδιά προσφύγων.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Πυλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος