Χ. Αθανασίου: Δέσμευση για την επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης στο Κ.Υ. Πολιχνίτου

Τη δέσμευση ότι θα επιδιώξει, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και τον Διοικητή της Β΄ ΔΥΠΕ, να επιλυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα στελέχωσης του  κέντρου Υγείας Πολιχνίτου  και την καλλίτερη περίθαλψη των κατοίκων έδωσε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου κατά τη συνάντηση που είχε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου.

Όπως επεσήμανε μέριμνα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού είναι η άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που δυσκολεύει την καθημερινότητα των πολιτών

“Προτεραιότητα η προστασία του Κόλπου Καλλονής”

Στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι του Πολιχνίτου και συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο όπου συζήτησαν προτάσεις για τη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Τέλος, είχε συνάντηση στην Σκάλα Καλλονής με τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου κ Παναγιώτη Νανίδη και με μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα που ανακύπτουν στον κόλπο.

Ο κ. Αθανασίου σημείωσε ότι η προστασία του Κόλπου Καλλονής αποτελεί προτεραιότητα της πολιτείας. Ευχαρίστησε δε τους τοπικούς παράγοντες για την επιμέλεια με την οποία αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του τόπου τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος