Ανακοινώσεις από τις δημοτικές παρατάξεις για το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου

Η απόφαση της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου να κλείσει το Ιωνικό Κολυμβητήριο την 1η Απριλίου αντί για το τέλος όπως αρχικά είχε πει, έτσι ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί ο εργολάβος για να ξεκινήσει εργασίες που άπτονται της ενεργειακής αναβάθμισής του, προκάλεσε την αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων στο Δήμο Χίου.

Εκτός από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Χίο» ανακοινώσεις εξέδωσαν οι συνδυασμοί «ΣυμμαΧία Αξιών» και «Χίος Μπροστά» (δις).

Ανακοινώσεις από τις δημοτικές παρατάξεις για το Ιωνικό Κολυμβητήριο ΧίουΓια «νέο φιάσκο της δημοτικής αρχής» κάνει λόγο η «Συμμαχία Αξιών» του Κώστα Τριαντάφυλλου και μάλιστα ζητά την παραίτηση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών και του Προέδρου του νομικού προσώπου.
«Δύο χρόνια το κολυμβητήριο ήταν κλειστό λόγω κορονοϊού και σήμερα ξανά κλείνει αναγκαστικά για την αντικατάσταση της τέντας του! Η ανικανότητα και η έλλειψη προγραμματισμού της δημοτικής αρχής είναι ολοφάνερη!
Ούτε ξέρουν, ούτε θέλουν, ούτε μπορούν!
Το πιο τραγικό είναι ότι από την ανικανότητά τους ταλαιπωρούνται οι αθλητές και τα σωματεία του νησιού μας!
Πριν το αναγκαστικό κλείσιμο του κολυμβητηρίου έπρεπε να έχει βρεθεί εναλλακτική», σημειώνει η «ΣυμμαΧία Αξιών».

Ανακοινώσεις από τις δημοτικές παρατάξεις για το Ιωνικό Κολυμβητήριο ΧίουΑνάλογες ευθύνες στη Δημοτική Αρχή επιρρίπτει και ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά» του Γιάννη Καραβασίλη. Μεταφέροντας το χρονικό με τις δεσμεύσεις για το πότε θα ξεκινήσει το έργο σημειώνουν ότι «Σήμερα (τέλη Μαρτίου) ανακοινώνουν την εγκατάσταση του αναδόχου στις 2/4 γιατί αλλιώς κινδυνεύει το έργο να μην εκτελεστεί.
… Μηδενική ικανότητα να προγραμματίσουν την υλοποίηση για ένα έργο ήδη ενταγμένο ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση στις ομάδες του νησιού που έχουν υποχρεώσεις στις κατηγορίες που αγωνίζονται, στους αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες, αλλά και στους χρήστες του κολυμβητηρίου που είναι κυρίως παιδιά», σημειώνει ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά».
Μάλιστα σήμερα επανέρχεται με νέο δελτίο τύπου, επιρρίπτοντας προσωπικά τις ευθύνες στο Δήμαρχο Χίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος