Σάμος: Χιλιάδες κόσμου Σαμιώτες και επισκέπτες συμμετείχαν στο καρναβάλι του Καρλοβάσου

Με την συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών που πλαισίωσαν τις 32 ομάδες και τα 14 άρματα ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση του καρνάβαλου στο Καρλόβασι της Σάμου. Η φιλαρμονική μπάντα του Καρλοβάσου άνοιξε την μεγάλη παρέλαση και αμέσως μετά η βασίλισσα του καρναβαλιού προηγήθηκε για να αναγγείλει την άφιξη του βασιλιά καρνάβαλου που δεν ήταν άλλος από τον θεό Διόνυσο και το διάσημο σε όλους σαμιώτικο κρασί του ΕΟΣΣ.

Τα θέματα ήταν άκρως σατιρικά αλλά και με διάφορα μηνύματα, ενώ οι χιλιάδες του κόσμου που ήρθαν απο όλες τις γωνίες της Σάμου αλλά και οι επισκέπτες συμμετείχαν στην παρέλαση των ομάδων χορεύοντας και παίζοντας όλοι μαζί.

Λιτός στο μήνυμα του και ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους που καλωσόρισε τους επισκέπτες στον δήμο υποσχόμενος ότι ο θεσμός θα διατηρηθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο ακόμα καλύτερος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Σάμου Ελισαίου Μαυρατζώτη αλλά και τον υπολοίπων αρχών που έστειλαν ο καθένας το δικό του μήνυμα. Οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα το καλύτερο.

Οι παρουσιαστές του καρναβαλιού καλωσόρισαν και χαιρέτησαν όλους τους συμμετέχοντες, ενώ μετά το τέλος της παρέλασης στήθηκε μεγάλο γλέντι στον χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το κέντρο υγείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος