Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου: 330 παρεμβάσεις- παρουσίαση υποψηφίου Δημάρχου

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου: 330 παρεμβάσεις- παρουσίαση υποψηφίου Δημάρχου

Σε κλίμα μάχης και συστράτευσης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για τη στήριξη του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην οποία κάλεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Χίου.
Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνισε η Γραμματέας της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ Μαρίνα Κυριάκου δίνοντας το λόγο στον επικεφαλής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, Σταύρο Τάσσο. Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από την υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση, και από το γνωστό συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, που απεύθυνε με τη σειρά του κάλεσμα συμπόρευσης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ.
Τέλος ομιλία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Χίου, Μάρκος Σκούφαλος.
Δίνοντας σαφέστατα πολιτικό στίγμα στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε και στις 330 παρεμβάσεις που είχε η ΛΑΣ αυτά τα 5 χρόνια «για τα ζητήματα των εργαζομένων στους δήμους, των εκπαιδευτικών, των συνταξιούχων, των βρεφονηπιακών σταθμών, των προσφύγων, ζητήματα για το νοσοκομείο, για τα αγροτικά ιατρεία, για τα χωριά, για τη δασοπυρόσβεση, για την αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία, για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για τους πρόσφυγες και μετανάστες, για τους φασίστες που λυμαίνονται το νησί, για τους κτηνοτρόφους, για τους μαστιχοπαραγωγούς και τις αποζημιώσεις τους, για τα προβλήματα της Αμανής και πολλά άλλα».
«Η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της λαϊκής συσπείρωσης, δεν είναι απλά ενίσχυση του ΚΚΕ, είναι καθοριστική ενίσχυση του ίδιου του λαού, να παλέψει από καλύτερες θέσεις για το μέλλον που του αξίζει», κατέληξε ο Μάρκος Σκούφαλος.

The post Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου: 330 παρεμβάσεις- παρουσίαση υποψηφίου Δημάρχου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος