Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο

Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο

Οι προγραμματιζόμενες ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και οι εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2019 στην Πανεπιστημιακή Μονάδα της Χίου, το διάστημα 14-20 Μαΐου 2019, παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι από την Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου, μαζί με εκπρόσωπους του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου, των συνεργαζόμενων τοπικών φορέων και μέλη των φοιτητικών πολιτιστικών ομάδων.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 13 Μαΐου με προβολή ταινίας (“The Founder” στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου)και συνεχίζονται την Τρίτη, 14 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. με Sea Food Festival στην Ιχθυόσκαλα.
Την Τετάρτη από τις 9.00 το πρωί έως τις 10.00 μ.μ. οι δράσεις μεταφέρονται στο Μουσείο Μαστίχας με το «Blue Hackathon» που θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης, 16/5 στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου.
Στον ίδιο χώρο στις 6.00 μ.μ. θα γίνει «Παρουσίαση ιδεών» και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με Light Concert στον Κήπο του Μιχαλείου κτιρίου (9.30 μ.μ.).
Την Παρασκευή από τις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι Καθομολογήσεις και Απονομή Πτυχίων και Διπλωμάτων στο χώρο του Αμφιθεάτρου και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 20 Χρόνια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών.
Το Σάββατο στο Αμφιθέατρο 9.00-12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το «Maritime Accounting- Workshop» και 1.00 μ.μ.-3.00 μ.μ. «Training needs assessment- Workshop» στο Κτίριο Κοραή και το βράδυ στις 8.00 μ.μ. φοιτητική μουσική εκδήλωση στις Φοιτητικές Κατοικίες Χίου.
Ημέρα εθελοντισμού την Κυριακή, από τις 9.00 μέχρι 12.00 το μεσημέρι «Διαχείριση Φυσικής Καταστροφής σε παράκτια περιοχή» και συγκεκριμένα στην Αγία Φωτιά και το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. «Regulatory Seminar» στο Κτίριο Κοραή.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Δευτέρα 20 Μαΐου με κωπηλασία στο λιμάνι της Χίου (9.00-12.00).

The post Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος