Αδιαφορεί το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου για το Ειδικό Σχολείο ;

Αδιαφορεί το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου για το Ειδικό Σχολείο ;

Χωρίς την απαιτούμενη απαρτία για δεύτερη φορά χθες το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου για να ψηφιστεί η αγορά του οικοπέδου που θα βρουν επιτέλους στέγη τα Ειδικά Σχολεία της Μυτιλήνης. Στη χθεσινή συνεδρίαση χρειαζόταν η παρουσία 30 συμβούλων και βρίσκονταν στην αίθουσα 28 ενώ μέχρι να έρθει η ώρα συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος , οι σύμβουλοι μειώνονταν. Απογοητευμένοι δηλώνουν οι σύλλογοι γονέων και φίλων παιδιών που φοιτούν στα ειδικά σχολεία και καλούν τους φορείς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου η δημοτική σύμβουλος και μέλος του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αυτισμό”ΣΥΝεξέλιξη” Μαρία Βατή «Γιατί 22 χρόνια αδιαφορούν για να γίνει ένα σωστό σχολεία γι αυτά τα παιδιά; Πρέπει να προσπαθήσουμε να πείσουμε ότι πρέπει να υπάρχει ένα σωστό σχολείο γι αυτά τα παιδιά ; Σήμερα θα βρεθούμε με τους ανθρώπους στο σύλλογο για να δούμε πως θα κινηθούμε».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η κυρία Βατή από τον αντιδημάρχου έργων, το θέμα θα έρθει ξανά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα πρέπει να γίνει μέχρι τις εκλογές αλλά χάνεται για ακόμα μια φορά πολύτιμος χρόνος και οι δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίστηκαν για να δουλεύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και όχι τις 26 Μαΐου!

Αδιαφορεί το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου για το Ειδικό Σχολείο ;

The post Αδιαφορεί το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου για το Ειδικό Σχολείο ; appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος