Ζ. Μακρή: Ημέρα χαράς και δικαίωσης για τους κατοίκους της Σκιάθου

Εμφανώς ικανοποιημένη για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών της, για την απόκτηση, ενός νέου σύγχρονου ασθενοφόρου μικρού όγκου, που θα εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τις ανάγκες των κατοίκων της Σκιάθου, αναβαθμίζοντας παράλληλα, σημαντικά, και τον τομέα ΕΚΑΒ Σκιάθου, εμφανίστηκε το Κυριακή 25 Απριλίου η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας, κ. Ζέττα Μ. Μακρή, κατά την άφιξή της στο λιμάνι της Σκιάθου, όπου συνόδευσε μαζί με τον διοικητή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας  κ. Κωνσταντίνο Σταμνά, το νέο ασθενοφόρο.

Ζ. Μακρή: Ημέρα χαράς και δικαίωσης για τους κατοίκους της Σκιάθου

Η κ. Μακρή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Σήμερα, είναι μία ημέρα χαράς για όλους τους κατοίκους της Σκιάθου και μία ημέρα δικαίωσης των πολύμηνων κοινών προσπαθειών που είχα μαζί με τους τοπικούς παράγοντες και φορείς του νησιού, για την ολοκληρωμένη και ουσιαστική υγειονομική ενίσχυση του νησιού… αξίζει να τονισθεί πως έχει γίνει εδώ και  σχεδόν ένα χρόνο μία συστηματική και πλήρως ουσιαστική προσπάθεια από τους τοπικούς φορείς του νησιού, οι οποίοι με τίμησαν με την επιλογή τους να μου εμπιστευθούν αυτό το πολύ, σημαντικό, για το νησί της Σκιάθου, εγχείρημα της αναβάθμισης του ΕΚΑΒ Σκιάθου σε τομέα και την ενίσχυσή του με σύγχρονο ασθενοφόρο και το απαραίτητο προσωπικό, ενόψει μάλιστα και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου που σύντομα θα ξεκινήσει.

Αμέσως μετά την παράδοση του ασθενοφόρου η κ. Μακρή, επισκέφθηκε και το Κ.Υ. Σκιάθου, το νέο κτίριο του οποίου, είχε αποπερατωθεί και ξεκινήσει τη λειτουργία του, κατά τη προηγούμενη θητεία της ως υφυπουργός υγείας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, για την εξέλιξη του προγράμματος του εμβολιασμού στο νησί.

Όπως ανέφερε η κ. Μακρή: «Χάρις, τον αγώνα και τις προσπάθειες αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν, για ακόμη, μία φορά, στο πρόσωπο μου, πλέον όλοι οι Σκιαθίτες και οι Σκιαθίτισσες μπορούν να αισθάνονται περήφανοι για αυτό που καταφέραμε και ειδικά μέσα στις αντικειμενικά αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε για όλους μας, η πανδημία του κορονοϊού. Είναι πολύ εύκολο, εξάλλου, να ανατρέξει κανείς σε όλες τις δηλώσεις μου στα τοπικά ραδιόφωνα και τα δελτία τύπου, που έχω διαμοιράσει, όλο αυτό το διάστημα στον τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Όλοι μαζί με οδηγό την ειλικρίνεια και την συνεχή και συντονισμένη προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σήμερα, η παράδοση, του νέου ασθενοφόρου μικρού όγκου στη Σκιάθο αποτελεί στην πράξη, την μεγαλύτερη απόδειξη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το νέο ασθενοφόρο να είναι καλοτάξιδο και φυσικά, να μην χρειαστεί να κάνει συχνές διαδρομές και διακομιδές. Καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία για όλους!»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος