Υλικά πρώτων βοηθειών ζήτησαν ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΟΕΠΤΑ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας από τη Ζ. Μακρή

Yλικά πρώτων βοηθειών, προκειμένου να ενισχύσουν την ασφαλή άσκηση των καθηκόντων τους αλλά και την άμεση πρώτη αντιμετώπιση τραυματισμού από πυροβολισμό θα διατεθούν στις ειδικές υπηρεσίες ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά απο σχετικό αίτημα που έκαναν στην υφυπουργό Παιδείας και βουλευτή ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές, Α’ Υποδιευθυντής ΔΑ Μαγνησίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Κουλούρης, Διοικητής Τ. Τ. Βόλου, και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διαμαντής Καρβέλης, Διευθυντής Υ. Α. Βόλου

Η κ. Μακρή ανταποκρίθηκε στο αίτημα και ιδιώτης δωρητής, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, θα καλύψει το κόστος της αγοράς έξι πλήρως εξοπλισμένων ΚΙΤ πρώτων βοηθειών σε βαλιτσάκι, που θα μοιραστούν στις ειδικές υπηρεσίες της ασφάλειας, της αστυνομίας και της τροχαίας, αντίστοιχα.
Τα ΚΙΤ θα παραδοθούν το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ μετά την χορηγία, θα ακολουθήσει σεμινάριο χρήσης του υλικού σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος