Ξεκίνησε από το Βόλο τo Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου – Tερματίζει την Κυριακή στην Ελασσόνα

Τέλος στην ανυπομονησία των πληρωμάτων έβαλε  η εκκίνηση, υπό καταρρακτώδη βροχή,  του περίφημου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου,  το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 ,από την παραλία του Βόλου ( κτίριο «Παπαστράτος»), στις 11 το πρωί, που φέτος είναι αφιερωμένο  στη μνήμη του Προέδρου της ΛΕΚΑΜ , Γεώργιου Τσάλιου.

 Δεκάδες κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα πλημμύρισαν το Βόλο,  δημιουργώντας ένα ρετρό σκηνικό άλλων εποχών, συμμετέχοντας σε έναν θεσμό, που από την πρώτη στιγμή «έκλεψε» τις καρδιές όλων των φανατικών οδηγών κλασσικής αυτοκίνησης , που κάθε χρόνο ταξιδεύουν από πολύ μακριά για να λάβουν μέρος στον μοναδικό αυτό αγώνα.

Ξεκίνησε από το Βόλο τo Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου – Tερματίζει την Κυριακή στην Ελασσόνα

Στην εκκίνηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ. Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέττας  Μακρή κ. Απόστολος Νάσιος, οι πρόεδροι των διοργανωτών κ. Νίκος Κουτουνίδης(ΛΕΚΑΜ) , κ. Κώστας Σκριάπας (Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ») , κ. Τέλης Δουλόπουλος (ΛΕΚΟΒ) και ο κ. Νίκος Γκανάκης (ΣΚΑΛ), ενώ εκατοντάδες ήταν οι φίλοι των κλασσικών οχημάτων που απόλαυσαν την εκκίνηση, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Χαιρετισμό έστειλε ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Ξεκίνησε από το Βόλο τo Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου – Tερματίζει την Κυριακή στην Ελασσόνα

Τερματισμός την Κυριακή 10/10 στην Ελασσόνα

Ο τερματισμός θα γίνει και φέτος, την Κυριακή 10/10 στις 1 το μεσημέρι, στην Ελασσόνα, που είναι η γενέτειρα του μεγάλου θεσμού για την Ελλάδα μετά από την άριστη συνεργασία και υποστήριξη που παρέχεται από τον Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα, τα δύο τελευταία χρόνια και έτσι ένα μεγάλο γεγονός, διεθνούς εμβέλειας, επιστρέφει στη φυσική του έδρα , από όπου και ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια.

Το περίφημο αυτό Ράλι  διοργανώνεται τα τελευταία  χρόνια από την πανίσχυρη  Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και  το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα ), σε συνδιοργάνωση  με  τον  Σύλλογο  Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας  (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ)  , με  την υποστήριξη της FIVA και  της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων), του Δήμου Ελασσόνας και του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτισμού.

Οι φίλοι των κλασσικών αυτοκινήτων , μπορούν να τα δουν από κοντά στα εξής σημεία:
1 . Στο ξενοδοχείο Volos Palace –Κυριακή 10/10/2021 και ώρες 08.00-11.00 π.μ.

2 . Στην Ελασσόνα –κεντρική πλατεία –Κυριακή 10/10/2021 και ώρες 01.00-17.00 το απόγευμα

3 . Σε όλη τη διαδρομή από όπου θα διέρχονται τα αυτοκίνητα .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος