Βόλος: Του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του για να περάσουν και τους επιτέθηκε

Ένας 58χρονος συνελήφθη χθες (23-8-2022) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου για επίθεση εναντίον δύο ατόμων, το ένα εκ των οποίων μάλιστα, τραυμάτισε ελαφρά. Αφορμή, η σύσταση που του έκαναν, να μαζέψει τα πόδια του για να περάσουν από το πεζοδρόμιο.

Ειδικότερα, ο 58χρονος φέρεται, τις πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας (23.08.2022), ενώ καθόταν σε είσοδο πολυκατοικίας, έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, να εξύβρισε και απείλησε δύο ημεδαπούς 67 και 71 ετών, όταν αυτοί κατά τη διέλευσή τους ως πεζοί από το συγκεκριμένο σημείο, του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, ώστε να γίνει εφικτή η διέλευση τους.

Στη συνέχεια ο δράστης, στο κάλεσμα της Αστυνομίας από τον 71χρονο, κατευθύνθηκε πεζός στο έναντι πεζοδρόμιο, απέσπασε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και του το εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.

O 71χρονος μετέβη με ιδία μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος