Βόλος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα 55χρονος επιχειρηματίας

Array
Συνελήφθη και η μητγέρα η οποία οδηγείται στο νησί.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου, αλλά και πανελλαδικά, η είδηση ότι 55χρονος, εύπορος Βολιώτης επιχειρηματίας συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας για ασέλγεια σε βάρος 14χρονου κοριτσιού, με το οποίο είχε πάει μαζί διακοπές, εν γνώσει της μητέρας της, η οποία επίσης συνελήφθη.
Η 40χρονη μητέρα του κοριτσιού κρατείται ήδη, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η οποία ενημερώθηκε σχετικά από την αντίστοιχη υπηρεσία της Κέρκυρας και θα οδηγηθεί σήμερα στο νησί.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη τα δύο τελευταία χρόνια, πάντα υπό τις … ευλογίες της μητέρας. Οι ίδιες πληροφορίες δε, θέλουν τον επιχειρηματία να διατηρούσε στο παρελθόν, ανάλογη σχέση με την 18χρονη σήμερα, αδερφή της κοπέλας.
Οι αστυνομικές Αρχές της Κέρκυρας έφθασαν στην σύλληψη του 55χρονου χάρη στην παρατηρητικότητα του προσωπικού του Ξενοδοχείου, στο οποίο είχαν παρουσιαστεί ως πατέρας και κόρη.
Κάποιοι περίεργοι θόρυβοι ωστόσο, και συνομιλίες που ακούγονταν από το δωμάτιο υποψίασαν τους υπαλλήλους ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως, αρχικά, η 14χρονη αρνούνταν πως υπήρξε σεξουαλική επαφή με τον επιχειρηματία, γεγονός που παραδέχθηκε τελικά, ύστερα από 15 ολόκληρες ώρες.
Μετά την σύλληψή του, ο 55χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, αύριο Τρίτη.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος