Βόλος: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία από τον Αλμυρό

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 64χρονου επιχειρηματία, Αριστείδη Κολοβού, από τον Αλμυρό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της πόλης.

Αν και ακόμη, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών, οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για 36χρονο, Ρωσοπόντιο στην καταγωγή, που παλιότερα, εργαζόταν στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε ο άτυχος άντρας, στο δρόμο προς την παραλία του Αλμυρού.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και δήλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά.

Αξίζει τέλος, να σημειωθεί πως, ο θάνατος του επιχειρηματία επήλθε από αιχμηρό αντικείμενο και όχι από πυροβολισμό. όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες.

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό, το πρωί, ο γιος του, ο οποίος ανησύχησε γιατί δεν πήγε στην επιχείρηση και έσπευσε στο σπίτι του, όπου τον βρήκε νεκρό.

Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου. Πιθανότατα, ο δράστης διέφυγε με αυτό, μετά την διάπραξη του εγκλήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος