Μικροβιακή επιβάρυνση διαπιστώθηκε στο νερό του δικτύου των Σταγιατών, ύστερα από κοινή δειγματοληψία που διενήργησε η ΔΕΥΑΜΒ με την Δ/νση Υγείας στις 02/01/2017. Τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν σήμερα από το αρμόδιο Τμήμα και όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιχείρησης, βάσει αυτών, δεν καλύπτονται οι προδιαγραφές που θέτει η σχετική ΚΥΑ για νερό ανθρώπινης κατανάλωσης.
Ως εκ τούτου παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση για χρήση του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης όπως αυτή είχε δημοσιευθεί από 27/12/2016.
Για τα αποτελέσματα έχουν ενημερωθεί η Δ/νση Υγείας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.
Σημειώνεται ακόμη, ότι η ΔΕΥΑΜΒ έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες για την προμήθεια νέου συστήματος απολύμανσης. Μετά την τοποθέτησή του και την εξισορρόπηση του Δικτύου, θα ληφθούν νέα δείγματα για τα αποτελέσματα των οποίων το κοινό θα ενημερωθεί άμεσα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος