Βόλος: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σε συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, στο Βόλο, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Η μία αφορά σε 47χρονο, ο οποίος συνελήφθη στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, στην Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Α.Τ. Βόλου, διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, μικτού βάρους 0,96 γρ. περίπου.

Στη δεύτερη περίπτωση, και πάλι στη Νέα Ιωνία, συνελήφθη 42χρονος γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο, εντοπίστηκε ο 42χρονος να έχει στην κατοχή του, πενήντα (50) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία διαφόρων εμπορικών ονομασιών, στερούμενος της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, ενώ στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν πέντε (105) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία, για τα οποία επίσης στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος