Βόλος: Στις 24 Μαΐου η δίκη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή του Συνεταιρισμού “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” από τροχαίο

Για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια του 50χρονου ποδηλάτη- λογιστή του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου “Η Δήμητρα”, πατέρα τριών παιδιών, που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στις 8 Μαΐου 2021.

Ο άτυχος 50χρονος είχε βγει για την πρωινή προπόνηση- βόλτα με το ποδήλατό του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του δρόμου Βόλου – Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου. Ο οδηγός του επιβατικού, που παρέσυρε τον ποδηλάτη, τον οποίο έσερνε επί 20-30 μέτρα τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, για να εντοπιστεί και συλληφθεί μισή ώρα αργότερα.

Ο 54χροονος οδηγός συνελήφθη έξω από συνεργείο αυτοκινήτων όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η δίκη του 54χρονου οδηγού, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει ποινική διαπραγμάτευση και η δίκη ορίστηκε για τις 24 Μάϊου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος