Βόλος: Στερνό αντίο στον Γιάννη Μολοχίδη

H οικογένειά του, συγγενείς, γνωστοί, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν σήμερα το μεσημέρι, τον Γιάννη Μολοχίδη, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή το βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Στον Ιερό Ναό Ευααγγελίστριας της Νέας Ιωνίας όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος Ακολουθία, παρευρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοί του μηχανικοί, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, τον οποίο για χρόνια υπηρέτησε.

“Είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Κίνηση, γιατί ο Γιάννης ήταν ένας από τους στυλοβάτες μας. Γνώριζε πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης και της αυτοδιοίκησης. Αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια για την πόλη του. Αγαπούσε την πόλη του. Ήταν μαζί μας ακόμη και τις μέρες που δεν ήταν καλά. Με τις συμβουλές του τις πληροφορίες για να συνεχίσουμε. Εμείς υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλύτερο αύριο κι έτσι όπως το οραματιζόμασταν μαζί με τον Γιάννη” δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Βόλου, Φωτεινή Κοκκινάκη, ενώ ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλλής έκανε λόγο για δυσαναπλήρωτο κενό:

“Αποχαιρετούμε τον φίλο, τον σύντροφο, τον συναγωνιστή. Είχαμε αρκετά χρόνια συνεργασίας. Ήταν πάντοτε σημαντικές οι βοήθειες που πρόσφερε με τις γνώσεις του και με τον τρόπο που διεκδικούσε το δίκιο και τη δικαίωση της άποψής του. Το κενό θα είναι δυσαναπλήρωτο” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βόλος: Στερνό αντίο στον Γιάννη ΜολοχίδηΓια υπόδειγμα υπεύθυνου πολίτη και οικογενειάρχη έκανε λόγο ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξ. Μεϊκόπουλος:
“Ο Γιάννης ήταν από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης μεταπολιτευτικής περιόδου. Όλη του η ζωή ήταν χαρακτηρισμένη από ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά κι ανθρωπιά. Η Αριστερά, η Ν. Ιωνία, η αυτοδιοίκηση, η τοπική κοινωνία είναι φτωχότερες σήμερα με το θάνατο του Γιάννη. Βρίσκεται στις σκέψεις και στις καρδιές όλων μας. Υπήρξε υπόδειγμα υπεύθυνου πολίτη κι οικογενειάρχη. Η οικογένειά του ήταν δίπλα του συνέχεια. Ο Γιάννης έδωσε τη μάχη με την επάρατο νόσο με αξιοπρέπεια και γενναιότητα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος