Βόλος: Ψαροτουφεκάς αγνοείται στο Μουρτιά Πηλίου

Από χτες αγνοείται 31χρονος ψαροτουφεκάς, στην περιοχή του Μουρτιά, κοντά στον Κατηγιώργη, στο Νότιο Πήλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος είναι από το Προμύρι και έλκει την καταγωγή του από την πλευρά της μητέρας του, από το Λαύκο Πηλίου. Χθες, πήγε στην παραλία του Μουρτιά για υποβρύχιο ψάρεμα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, Βασίλης Ηλιόπουλος, το Λιμεναρχείο Βόλου ειδοποιήθηκε χτες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα,από συγγενικό πρόσωπο ότι ο 31χρονος αγνοείται. Αμέσως ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού και στήθηκε η επιχείρηση και έρευνες από θαλάσσης και ξηράς, από τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, από δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, πυροσβέστες του Κλιμακίου Αργαλαστής, αστυνομικούς του Α.Τ. Μηλεών και από τις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Επίσης σήμερα γύρω στις 06.20 το πρωί ειδοποιήθηκε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ψαροτουφεκά εντοπίστηκε στην παραλία του Μουρτιά, ενώ μέσα βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και δίπλα από το αμάξι τα ρούχα του.

Όπως είπε ο κ. Ηλιόπουλος, παρά τις ολονύκτιες έρευνες δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του 31χρονου και από το πρωί, στις έρευνες παίρνουν μέρος, όλες οι δυνάμεις που βρισκόταν στο σημείο από το βράδυ, κλιμάκιο πέντε ατόμων της ΕΜΑΚ με φουσκωτό σκάφος, και έξι εθελοντές δύτες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων.
Το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού στις 5 το πρωί έφυγε για ανεφοδιασμό και τη θέση του πήρε το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και οι έρευνες συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί ο νεαρός άνδρας που αγνοείται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος