Βόλος: Πέθανε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βόλου, Αντώνης Μάνδαλος

Αιφνίδια έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητής, Αντώνης Μάνδαλος, σε ηλικία 60 ετών. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία της Μαγνησίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος άσος, υπέστη την ανακοπή, ενώ βρισκόταν σε αίθουσα αναμονής ιατρείου. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο Αντώνης Μάνδαλος γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1962 και κατάγεται από τον Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλιάρτου μέχρι να έρθει στο Βόλο το 1980. Είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 18 συναπτά έτη και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των “ερυθρολεύκων”.

Δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

“Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συνεργάτη Αντώνη Μάνταλου, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Οι διακρίσεις του στο ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε, ήταν γνωστές σε όλους, ενώ υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης ως στέλεχος της ΔΕΥΑΜΒ όπου προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους τους. Αφήνει πραγματικά ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος