Βόλος: Πέθανε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Γ. Χρηστάκης

Την τελευταία του πνοή, άφησε αιφνιδίως σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, Γιώργος Χρηστάκης, σε ηλικία 58 ετών.

Οικονομολόγος στο επάγγελμα, διατηρούσε λογιστικό γραφείο στο Βόλο, εδώ και χρόνια, ενώ είχε διατελέσει και Πρόεδρος του 7ου Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την νέα Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις και κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου-ταμία. Ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη και έναν γιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου. Η σορός θα βρίσκεται στην εκλλησία από τις 10.30. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα».

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον αναπάντεχο και αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Χρηστάκη αντιπροέδρου της Διοικούσας Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Γιώργος Χρηστάκης “έφυγε” από κοντά μας σήμερα Χριστούγεννα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την αγαπημένη του οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς, και τους συναγωνιστές του στο κόμμα που επί χρόνια υπηρέτησε με πάθος.

Η είδηση του θανάτου του αιφνιδίασε και λύπησε τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Είχε μεγάλη επαγγελματική, κοινωνική, συνδικαλιστική και πολιτική δράση.
Η Διοικούσα Επιτροπής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρός της Νίκος Αθανασάκης εκφράζουν τα θερμά και βαθειά συλληπητήρια στην οικογένειά του, δηλώνουν ότι ήταν τιμή για την οργάνωση η συνύπαρξη μαζί του.

Εκ μέρους όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας η ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος