Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου υπέβαλε η δημοσιογράφος της εφημερίδας “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, Κατερίνα Τασσοπούλου κατά του Αχιλλέα Μπέου, για όσα αυτός ανέφερε, χθες το μεσημέρι, στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου, στον τηλεοπτικό σταθμό TRT.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την υποβολή της μήνυσης στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, στις 8 χθες το βράδυ κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο τελών σε αργία δήμαρχος αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Χορταριάς, έκανε λόγο για πρωτοφανή περιστατικά εξύβρισης δημοσιογράφων και συκοφάντησης ΜΜΕ από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος – όπως είπε – δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο αφού, ως γνωστόν, τελεί σε αργία. Πρόσθεσε δε, ότι επανειλημμένα η Ένωση έχει καλέσει τον Αχιλλέα Μπέο και τη Δημοτική Αρχή να αποδείξουν τα όσα καταγγέλλουν, σταματώντας την τακτική της “λάσπης στον ανεμιστήρα” που ακολουθούν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος