Μια 64χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε σήμερα (6-7-2025) σήμερα το μεσημέρι, στην παραλία του Αναύρου στον Βόλο.
Η ναυαγοσώστρια που βρισκόταν στην ακτή, αντιλήφθηκε τη γυναίκα να αντιμετωπίζει δυσκολία στο νερό και έσπευσε στο σημείο μαζί με λουόμενο, ενώ με τη συνδρομή παρευρισκομένων, η γυναίκα μεταφέρθηκε εκτός της θάλασσας.
Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονταν λιμενικοί στο πλαίσιο προγραμματισμένου ελέγχου και συμμετείχαν άμεσα στις προσπάθειες παροχής πρώτων βοηθειών με ΚΑΡΠΑ και χορήγηση αέρα με ειδική συσκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκε και αυτόματος απινιδωτής, χωρίς -δυστυχώς- να εντοπιστεί καρδιακός ρυθμός.
Η 64χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην παραλία βρίσκονταν ο σύζυγός της και λίγο αργότερα έφτασαν και τα δύο παιδιά της.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος