Βόλος: Καταδίκη 26χρονης που παρίστανε τον άνδρα για να αποπλανήσει ανήλικη

Σε ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, μια 26χρονη Αθηναία που κρίθηκε ένοχη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου σε βάρος 19χρονης σήμερα κοπέλας, που τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος ήταν μόλις 14 ετών, από περιοχή του Πηλίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 26χρονη σήμερα (21 ετών τότε) παρουσιάζονταν ως άνδρας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, με σκοπό να αποπλανήσει την ανήλικη.

Της έστειλε γυμνές ανδρικές φωτογραφίες άνδρα και αρχικά, οι συζητήσεις μεταξύ τους, ήταν μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων. Όταν κάποια στιγμή όμως, μίλησαν στο τηλέφωνο, με την 21χρονη από την Αθήνα να προσποιείται τον άνδρα, η ανήλικη αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι έτσι, είπε στη μητέρα της τί είχε συμβεί. Η μητέρα της έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό για να φθάσει να εκδικαστεί τελικά, χθες.

Η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε πάντως στο Δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρος της, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από την 19χρονη, εκ μέρους της πελάτισσάς του, κατά τη ακροαματική διαδικασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος