Βόλος: Καταδικάστηκε ο πατέρας σε 8 μήνες για ενδοοικογενειακή βία – Τα παιδιά, μάρτυρες κατηγορίας της μητέρας

Υπέρ του 49χρονου πατέρα κατέθεσαν στο δικαστήριο οι δύο κόρες της οικογένειας λέγοντας ότι για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και για τις απειλές που εξαπέλυσε ο 49χρονος εναντίον της πρώην συζύγου και μητέρας των παιδιών, ευθύνονταν η ίδια διότι ήθελε να κάνει καινούργια ζωή.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη σε νησί των Σποράδων και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο έκρινε τον 49χρονο ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης  οκτώ μηνών με αναστολή.

Ο καταδικαστείς πήγε στην επιχείρηση πώλησης νωπών τροφίμων που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του και την απείλησε ότι θα την σκότωνε και της της έκλεινε το μαγαζί. Οι δύο κόρες του ζευγαριού ήταν μάρτυρες υπεράσπισης του πατέρα τους και οι οποίες στο δικαστήριο κατέθεσαν πώς η μητέρα τους ήθελε να κάνει νέα ζωή με άλλον άνδρα και ότι όταν πήγαν με τον πατέρα τους στην επιχείρηση, το μόνο που ήθελαν από το κατάστημα ήταν ένα ψυγείο, γιατί περνούσαν δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν είχαν να φάνε.

Η γυναίκα που δέχθηκε τις απειλές του πρώην συζύγου είπε ότι πως ο πρώην άντρας της είχε  επιθετική συμπεριφορά στον έγγαμο βίο τους, ήταν χειριστικός και έπινε αλκοόλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος