Βόλος: Καταδικάστηκε 41χρονος στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε χθες, Δευτέρα 5-7-2021, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο δράστης, ένας άντρας 41 ετών, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών, με αναστολή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, με αφορμή το γεγονός ότι το τρίχρονο παιδάκι του έριξε λίγο … ρύζι στο τραπέζι. Ο άνδρας άρχισε να βρίζει και να απειλεί, με αποτέλεσμα η 50χρονη σύζυγός του να φοβηθεί για την ίδια και το τρίχρονο παιδί τους και να καλέσει το «100»

Ο 41χρονος συνελήφθη κρατήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή και χθες δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, της εξύβρισης κατά συρροή, της ενδοοικογενειακής απειλής και της απόπειρας πρόκλησης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, σε βάρος της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η 50χρονη κατέθεσε πως όταν ο άντρας της θυμώνει, η ίδια παίρνει το παιδί και βγαίνει έξω, μέχρι να του περάσουν τα νεύρα, υποστήριξε ωστόσο, πως είναι «καλός άνθρωπος».

Μετανιωμένος δήλωσε στην απολογία του ο 41χρονος, υποστηρίζοντας πως τα νεύρα του προέρχονται από το γεγονός ότι είναι άνεργος, ενώ υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ώστε να λάβει βοήθεια.

Η κατηγορία της πλαστογραφίας αφορά στην προσκόμιση από την πλευρά του 41χρονου, πλαστών βεβαιώσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος