Βόλος: Κατ’ εξακολούθηση η κακοποίηση του 10χρονου; – Διετάχθη ΕΔΕ

Ακόμη πιο συγκλονιστική γίνεται η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης που φέρεται να υπέστη 10χρονος μαθητής της Δ’ δημοτικού από τρεις συμμαθητές του της Στ’ τάξης, μέσα σε χώρο του σχολείου τους. Σύμφωνα με νέα στοιχεία του ρεπορτάζ που προκύπτουν από δηλώσεις των γονιών του 10χρονου, το παιδί είχε κακοποιηθεί κατ’ επανάληψη, κατά τον ίδιο τρόπο, ενώ είχε δεχθεί και απειλές , σε περίπτωση που αποκάλυπτε τι γινόταν!

Η τελευταία φορά ήταν στις 21 Οκτωβρίου, οπότε το παιδί “έσπασε” και μίλησε στους γονείς του. Η καταγγελία έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου στις 24 του μήνα, ενώ την ίδια μέρα – σύμφωνα με τους γονείς – ενημερώθηκαν προφορικά, τόσο η Διεύθυνση του Σχολείου, όσο και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ακολούθησε η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού την επόμενη μέρα, η οποία δυστυχώς επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα.

Από την πλευρά της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, η κ. Ελένη Αναστασοπούλου διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να συγκαλυφθεί τίποτε από την υπόθεση και θα έρθουν όλα στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες δε, ήδη έχει ξεκινήσει η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τυχόν παραλείψεις στους χειρισμούς της υπόθεσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος