Κ. Παπανάτσιου: Δεν θα καταδικάσουμε την πόλη εξαιτίας ενός έκπτωτου δημάρχου

«Δεν μπορούμε σαν πολιτεία να κάνουμε για το Δήμο Βόλου κάτι διαφορετικό από ότι κάνουμε για τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας και δεν μπορούμε εξαιτίας ενός έκπτωτου δημάρχου να καταδικάσουμε την πόλη» τόνισε η Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της απευθύνθηκε, στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Από την πλευρά του ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, κ. Βογιατζής, ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση Μπέου, αλλά και τη στάση των δημοτικών συμβούλων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι είναι παλιά ιστορία η υπόθεση Μπέου στην πόλη του Βόλου.

«Δεν είναι δήμαρχος, υπάρχει δικαστική απόφαση που τον θέτει σε αργία και το λέω για να το ακούσουν και κάποιοι δημοσιογράφοι που τον αποκαλούν ακόμα δήμαρχο», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Βογιατζή, γίνονται πολιτικές παρεμβάσεις από τους δημοτικούς συμβούλους που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και προσπάθεια να υπάρχει αυτονομία στην αυτοδιοίκηση, ενώ ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί ιδρυτική συνέλευση για τη δημιουργία δημοτικής παράταξης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος