Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα Σάββατο στις 10:30 το πρωί σε δασική περιοχή μεταξύ Κερασιάς και Σουρβιάς, στο Δυτικό Πήλιο, καίγοντας χαμηλή βλάστηση, πουρνάρια, ελαιόδεντρα και δασώδη έκταση, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το πυκνό δάσος της Σουρβιάς. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο πριν λίγο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες καθώς και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, υπό τον συντονισμό του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και του επιχειρησιακού αξιωματικού “ΚΡΟΝΟΣ”.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η επέμβαση των δυνάμεων κρίθηκε αποτελεσματική, καθώς περιορίστηκε η εξάπλωση της φωτιάς σε δύσβατο και πυκνόφυτο σημείο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος