Βόλος: Εξιχνιάστηκαν κλοπή από Ναό και κλοπή αυτοκινήτου από τους ίδιους δράστες

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό και μία περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι δράστες των κλοπών είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 33 ετών, από τους οποίους ο 29χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε ο 29χρονος την (24-06-2017) το μεσημέρι, αρχικά εισήλθε στο εσωτερικό Ιερού Ναού της πόλης και αφαίρεσε από το παγκάρι ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου και το κλειδί Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού. Στη συνέχεια, αφού συναντήθηκε με το συνεργό του, αναζήτησαν και εντόπισαν το όχημα και, χρησιμοποιώντας το προαναφερόμενο κλειδί, το αφαίρεσαν και το απέκρυψαν σε δύσβατη περιοχή της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών το όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 29χρονου, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα του αφαιρεθέντος οχήματος (ανακλαστικό τρίγωνο, κασετίνα κλειδιών), ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, μήκους λάμας (7,5) εκατοστών και τρία κυνηγετικά φυσίγγια.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος