Βόλος: Επίσκεψη του Μητροπολίτη στους κατασκηνωτές του Αγίου Λαυρεντίου

Κοντά στις  κατασκηνώτριες των σχολικών τάξεων Δημοτικού που φιλοξενούνται στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, είχε την ευκαιρία να βρεθεί χθες 10/7 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Βόλος: Επίσκεψη του Μητροπολίτη στους κατασκηνωτές του Αγίου Λαυρεντίου

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος, κατευθύνθηκε  στους χώρους της κατασκηνώσεως, όπου τους υποδέχθηκαν ο Αργηχός της περιόδου π. Βασίλειος Αδάμ , τα στελέχη και τα παιδιά της κατασκηνωτικής περιόδου. Κατά την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος  αφού παρακολούθησε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα των παιδιών συνομίλησε και αντάλλαξε εμπειρίες με τα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλους τους υπευθύνους, τα στελέχη και τις κυρίες που βοηθούν στη κουζίνα για την εθελοντική τους προσφορά και για το Θεάρεστο έργο της διακονίας που διατελούν.

Τη σκυτάλη λαμβάνουν την Πέμπτη 14/07,  τα αγόρια Γυμνασίου  με Αργηχό , τον π.Καλλίνικο Γεωργακόπουλο,  όπου θα παραμείνουν έως το Σάββατο 23/07.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος