Βόλος: Επεκτείνεται το δίκτυο ακαθάρτων στην Αγριά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ αποφάσισε σήμερα την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακάθαρτων και στον τρίτο παράλληλο με τον παραλιακό, δρόμο της Αγριάς, δίνοντας παράλληλα παράταση στην ολοκλήρωσή του έως τις 21 Μαρτίου 2018.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης Άρης Σαββάκης, πρόκειται για τη β΄φάση του έργου που  βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία αφορά ένα νέο τμήμα, αυτό του τρίτου παράλληλου της παραλιακής οδού δρόμου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ τονίστηκε ότι αρχικά το έργο επρόκειτο να γίνει σε αδιάνοιχτους δρόμους, ωστόσο, κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο, καθώς οι ανάγκες του κατοικημένου τμήματος της Αγριάς είναι πολύ περισσότερες και πιο άμεσες.

Παράλληλα, δόθηκε παράταση τεσσάρων μηνών στη σύμβαση για τον εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας του πόσιμου νερού των δημοτικών ενοτήτων του Βόλου, ενώ εγκρίθηκε η μαθητεία έξι μαθητευόμενων ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, θα απασχοληθούν άτομα των ειδικοτήτων: Τεχνικός Η/Υ ΙΕΚ (ένα άτομο), Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας ΙΕΚ (3 άτομα), Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών ΕΠΑΛ (1 άτομο) και Τεχνίτης Ηλεκτρολογικών Εργασιών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ (ένα άτομο).

Η μαθητεία θα είναι επί πληρωμή και η δαπάνη για την αποζημίωση ανέρχεται σε 15.000 ευρώ, ενώ 5.000 ευρώ είναι οι εργοδοτικές εισφορές. Τα χρήματα θα καλυφθούν από πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος